UNA GIORNATA DA ZOI BAKERY

Diapositiva1

Ecco finalmente il post sulla meravigliosa giornata del 21 dicembre passata presso la Zoi Bakery di Arese (diventate loro fan su Facebook per rimanere sempre aggiornati)! Un luogo pieno di cose buonissime, fatte con tanto amore, con metodi di lavorazione curati e artigianali. Il pane è senza lievito, fatto con latte o con acqua, con semi di zucca e altre particolarità, qui potete trovare tutte le specialità. Le menti e le mani del fantastico laboratorio sono Michal e Alessandro, poi c’è Fabrizio che sostiene e supporta tutto il loro lavoro 🙂 Dietro al bancone ad accogliere i clienti invece c’è una squadra di girls capitanate dalla stupenda Lucia, hanno sempre un sorriso e una parola carina per tutti… La famiglia di Zoi Bakery è davvero superlativa!!!

La mia giornata si è svolta facendo vedere a Michal come faccio i cupcakes in … più tempi direi! I ragazzi infatti erano davvero indaffaratissimi, il lavoro è tanto e ci sono stati momenti in cui ho potuto anche dare loro una mano, infatti Alessandro mi ha insegnato ad avvolgere le brioches (che voi dite, che ci vuole? Però per me era la prima volta ed ero davvero un po’ in ansia!). Per seguire la linea della bakery non ho utilizzato coloranti alimentari ma solo ingredienti naturali e alla fine abbiamo prodotto un paio di infornate di cupcakes alla vaniglia con marmellata di more e… li hanno messi in vendita! E’ stata una soddisfazione vera e questa giornata in laboratorio è stata per me super emozionante!

Spero di poter collaborare ancora molto presto con i ragazzi di Zoi Bakery. Se potete andate a fare un salto..non ve ne pentirete!

Diapositiva2

Finally the post about the wonderful day spent on the 21st of December at Zoi Bakery in Arese! A place full of delicious things, made ​​with love,  method and craft. The bread is unleavened, made with milk or water, with pumpkin seeds and other special features. Minds and hands in the fantastic laboratory are Michal and Alessandro, then there is Fabrizio who supports and all their work 🙂 Behind the pavilion to welcome the guests there is a team of girls headed by the beautiful Lucia, who has always a smile and a nice word for everyone … The Zoi Bakery family is really superb!

During the day I showed to Michal how make cupcakes in … several times I think! The guys were really busy, the work is hard and  I help them doing little works, Alexander taught me to wrap croissants (for me it was the first time, and I was a bit ‘anxious!). To follow the line of the bakery I did not use food coloring but only natural ingredients and at the end we produced a couple of batches of vanilla cupcakes with blackberry jam and … they put them on sale! It ‘was a true satisfaction and this day in the lab was super exciting for me!

I hope to work together again very soon with the guys of Zoi Bakery. If you can, GO THERE!

Diapositiva3

Diapositiva4

Diapositiva5

Diapositiva6

Diapositiva7

Diapositiva8

Diapositiva9

Diapositiva10

Diapositiva11

Diapositiva12

Diapositiva13

3457_274553682647834_2109119211_a

Ricordatevi di votarmi sul sito di Grazia.it Blogger We Want You, basta un click sul cuoricino rosso.. si può votare tutti i giorni!

Diapositiva1

MCC logo_righe png

Advertisements

6 thoughts on “UNA GIORNATA DA ZOI BAKERY

      • Hi, I recently found out about this new pduroct. It is really nice looking. I am into cake decorating and baking. I would like to know if you have any additional discounts for bakers??I might also be interested in sending some of them to South America, where I’m certain they still don’t have it.Please let me know if we can do some business.Thank you !!Katherine Arana

Cupcake comment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s